Dania
sokownik
Opracował: webbgun
Podpatrzone na: http://www.flickr.com

Wykonywanie domowych przetworów - zajęcie zwłaszcza pochłaniające czas latem

Już od dawna wiadomo, że wspaniałe konfitury, które potrafimy jeść w ciągu zimowych wieczorów przyrządza się w szczycie okresu letniego, w którym owoców jest najwięcej.
perliczka

Perliczka Wielkopolska - klejnot na talerzu

Perliczka to szlachetny gatunek drobiu, ceniony ze względu na szczególne walory smakowe i odżywcze. Dzięki lekkiemu akcentowi dziczyzny zasługuje na miano dania wykwintnego, zaś jej wartościowe mięso zadowoli niejednego zwolennika zdrowej żywności.
Do góry
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.